Tabanı için,
- 2 paket tuzsuz etimek
Muhallebi için;
- 1 lt süt
- 1 bardak un (1 bardağı iki parmak eksik olacak şekilde unla doldurun)
- 1 bardak şeker
- 1 paket vanilya
- yarım paket margarin
- 1 paket krem şanti
- 1 bardak süt
Çikolata sosu için;
- 1 paket dr oetker çikolata sosu
- yarım lt süt
- 1 paket bitter çikolata
Sütü, unu, şekeri ve vanilyayı muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. İyice soğuyup buz gibi olunca yarım paket margarini katıp mikserle çırpın. Başka bir kapta krem şantiyi süt ile çırpın. Krem şanti kıvam aldıktan sonra muhallebi karışımına ekleyip karıştırın. Etimek bisküvileri dörde bölüp borcamın içine gelişigüzel yayın. Üstüne muhallebiyi dökün. Diğer tarafta çikolatayı süt ile pişirin, ocağın altını kapatınca bitter çikolatayı da ekleyip eriyene kadar karıştırın. Son olarak çikolata sosunu da borcama dökün. Buzdolabında bekletin.