-1 su bardağından iki parmak eksik sıvı yağ
-1 tatlı kaşığı tereyağ
-2 adet yumurta
-1 su bardağı yoğurt
-1 paket kabartma tozu
-Alabildiği kadar un (genelde 3 ve 3,5 su bardağı)
-beyaz peynir
-maydonoz
-tuz
-çörek otu
1 yumurtanın sarısını bir kenara ayırın. Yumurtanın akını, diğer yumurtanın tamamını ve diğer malzemeleri bir kaba koyup yoğurun. Kulak memesi kıvamına geldikten sonra elinizle yuvarlayıp toplar yapın. Sonra bu topları yassılaştırarak içine peynir ve maydonoz koyup kapatın. Üzerine daha önceden ayırmış olduğunuz yumurta sarılarını sürüp, çörekotu serpiştirin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında kabarıp, üzerleri kızarana kadar pişirin.